Меню
Главная Блог Вибір професійної посудомийної машини

Вибір професійної посудомийної машини

30.09.2016

Професійні посудомийні машини - необхідний елемент обладнання професійної кухні. Чистота і зовнішній вигляд посуду мають не менш важливе значення для репутації ресторану, ніж якість пропонованих в ньому страв.

Переваги використання професійних посудомийних машин:

-          Чистота посуду;

-          Економія часу;

-          Економія витрат на персонал;

-          Економія води та миючих засобів;

-          Рівень дезинфекції.

При виборі професійної посудомийної машини потрібно звертати увагу на такі характеристики:

  1. Продуктивність -  з якою кількістю може впоратись посудомийна машина та з якою інтенсивністю.
  2. Габарити посудомийки
  3. Тип посудомийної машини.

Професійні посудомийні машини  діляться на такі типи:

Фронтальна  посудомийна машина  – займає мало місця, підходить для невеликих закладів, з мінімальною кількість посадочних місць. Габарити дозволяють посудомийку поставити під барну стійку або на столі.

Купольна посудомийна машина  – оптимальне рішення для ресторанів та столових з числом посадочних місць до сотні. Рахується самою популярною. Поруч з купольної посудомийної машиною ставляться два столи – з одної сторони стіл для брудного посуду, з іншої  стіл для чистого.

Конвеєрна/Тунельна посудомийна машина  - посуд поміщають на конвеєр, який переміщається безперервно, і в міру пересування посуд  проходить через різні зони мийки.

Для кожного закладу ресторанно-готельного бізнесу та підприємства громадського харчування знайдеться посудомийна машина, яка відповідає необхідним вимогам.

 

Якщо ви шукаєте професійну посудомийну  машину або професійну консультацію – звертайтесь до наших менеджерів.

 

Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий


logo
Товар добавлен в корзину
Оформить заказ Продолжить покупки

×

Обратный звонок